Problemen

Gevels kunnen zowel als “visitekaartje” als constructief van belang zijn. Voor beide doeleinden is onderhoud belangrijk. De gevel heeft direct invloed op de levensduur van een gebouw, de werkomstandigheden (vocht, temperatuur) en het energieverbruik. Dat geldt voor gevels van metselwerk, beton, natuursteen en aluminium.

Gevels staan dag in dag uit bloot aan de inwerking van het weer en luchtvervuiling. Met verwering, erosie, veroudering en vervuiling als gevolg. Ook kan schade in de vorm van scheuren, afbrokkeling, lekkage, vochtdoorslag of betonrot optreden. Graffiti beperkt het aanzien nog meer. Ervas helpt u om deze problemen op te lossen.

Ervas inspecteert ter inventarisatie van de oorzaken en gevolgen en geeft vakkundig advies over de eventueel te nemen maatregelen. Ook preventief.

Ervas voert ook uit en beschikt over een scala aan doeltreffende methoden en technieken, welke worden toegepast afhankelijk van de gebruikte bouwmaterialen en het doel van de werkzaamheden. Onze specialisaties zijn onder te verdelen in:

  • Gevel reiniging
  • Gevel herstel  
  • Gevel conservering

Met ruim 40 jaar ervaring in gevelonderhoud, voert Ervas zowel grote als kleine projecten uit en wel zodanig dat de levensduur van de gevels wordt verlengd. In woningen, kantoren en andere gebouwen en voor vele tevreden opdrachtgevers. Rekening houdend met de gebruikers van het gebouw en met het milieu. Betrouwbaar, innovatief en veelal met garantie.

Meer informatie: klik op linker buttons voor uitgebreide informatie over gevelrenovatie en de oplossingen van Ervas!