kelderlekkagekelder lekkage

Vochtwering

Duurzaam vochtvrij

Nederlandse huizen en gebouwen moeten jaarlijks heel wat vocht en lekkage verwerken. Vocht en lekkage zijn vijanden: voor de constructie, voor het woongenot en voor het aanzicht. Ervas bestrijdt grondwater lekkage en optrekkend vocht in de kelder. Tevens verzorgen wij vochtwering de meest uiteenlopende bouwconstrucies.

Project

De eigenaar van de Parkeergarage Maagjesbolwerk te Zwolle...

Problemen

Vocht komt op allerlei manieren uw woon- of werkruimte binnen. Een lekkage, optrekkend vocht, schimmels of condensatie wilt u zo snel mogelijk verhelpen. Wij inventariseren de problemen en beloven de meest effectieve oplossing die u op de lange termijn van water en vocht af helpt. Zoekt u naar preventieve maatregelen voor vochtwering ? Ook dan belt u ons.

Bekijk de problemen >

Oplossingen

Voor ieder vochtprobleem en lekkage is een passende oplossing. We hebben al vele vochtige kelders, opslagruimten met schimmel en stank, ondergelopen parkeergarages omgetoverd tot schone vochtvrije plekken. Onze methoden zijn TNO goed getest en hebben zich in de praktijk bewezen. Vreest u waterschade en wilt u voorbereid zijn? Des te beter, want Ervas weert vocht en lekkage gegarandeerd. 

Bekijk de oplossingen >