Ervas Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Gevelonderhoud en -herstel met chirurgische precisie

Gevels zijn de visitekaartjes van bedrijven, steden, winkels en monumenten. En daarnaast zijn ze constructief niet te onderschatten. Een goed onderhouden gevel verlengt de levensduur van een gebouw, houdt de energiekosten laag en beschermt het gebouw tegen weer en wind. We mogen grote bedrijfspanden en rijksmonumenten rekenen tot ons werk.

Project

Het relatief jonge kantoorgebouw van AVRO, KRO en NCRV in...

Problemen

De gevel van een gebouw heeft het meest te verduren, maar is ook het meest belangrijk voor de uitstraling, bescherming en constructie van een gebouw. Verwering, erosie, lekkage, betonrot, veroudering en vervuiling vormen dus al snel echte problemen. Gevelrenovatie is al meer dan 40 jaar een specialisme. U kunt rekenen op een team dat barst van de kennis en kunde. 

Bekijk de problemen >

Oplossingen

We verlengen de levensduur van gevels door ze te renoveren, herstellen en conserveren. We herstellen zonder schade te berokkenen aan het karakter van het gebouw; vele tevreden opdrachtgevers kunnen dat beamen. We hebben onze eigen methoden ontwikkeld om gevelelementen weer in hun oude staat terug te brengen en doen dat met liefde voor het vak. 

Bekijk de oplossingen >