Nieuws

 • Betonherstel Appartementen in Boskoop

  Betonherstel door Ervas aan Appartementen in Boskoop

  De uitvoering van een project in schoonwerk beton is een complex proces. Veel factoren beïnvloeden de esthetische kwaliteit van het resultaat. Daarom is procesbeheersing een essentiële voorwaarde.  Beton is een zeer sterk bouwmateriaal maar het oppervlak is gevoelig voor verkleuring en /of aantasting. Zelfs aflopend regenwater kan verandering aanbrengen aan het oppervlak. De laatste jaren wordt er steeds meer gekozen voor schoonwerk beton om het mooie en natuurlijke uiterlijk van beton.

 • Ervas herstelt gevels van gemeentelijk monument Orion college

  Ervas heeft in opdracht van Lokhorst Bouw en Ontwikkeling gevel herstel en reinigings werkzaamheden uitgevoerd.

 • Ervas herstelt beton van monumentale Keenesluis

  Vanuit de combinatie Waterschap/ aannemer is Ervas gevraagd het betonherstel uit te voeren aan de Keenesluis in Standdaarbuiten. Tijdens groot onderhoud aan de monumentale sluis bleek het beton dat in latere aanpassingen aangebracht is beschadigd te zijn.

  Een te lage betondekking bleek hier voornamelijk de grote oorzaak te zijn. Dit was tijdens de vooronderzoeken vanuit het waterschap niet voorzien omdat deze betonschades zich in de diepste delen van de sluis bevonden.

   

   

 • Kom ons team versterken - Wij hebben diverse vacatures

  Wij hebben op dit moment verschillende vacatures open staan.
  Heb jij zin bij een super team te werken?
  Bij Ervas kan het! Kijk dan snel of er ook een interessante vacature voor jou beschikbaar is!
  We hebben ook leerling functies. Als je technisch inzicht hebt, een opleiding op minimaal MBO nivo 1,2 of 3 hebt, enthousiast en leergierig bent, ben je al een heel eind.
  We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
  Kijk snel op onze vacature pagina.

   

 • Restauratie van monumenten: onzichtbaar repareren kan

  Onze hulp wordt regelmatig ingeroepen bij de restauratie van monumenten. Zo ook bij de renovatie tot hotel van het monumentale, 18de eeuwse gebouw in Amsterdam waar voorheen de KAS Bank gevestigd was. Het geheel bestaat uit meerdere gebouwen en de natuurstenen gevels waren zwaar beschadigd. De vraag aan ons was: kunnen jullie het reinigen en repareren?

 • Oplossing voor onveilige vloer in bestaande gebouwen

  Ervas lijmwapening een van de oplossingen voor het versterken van plaatvloeren

   

  Na de ingestorte vloer van een parkeergarage in Eindhoven, is er veel onduidelijk over de vraag of de gebruikte bollenvloer wel veilig zijn en of deze in andere gebouwen tot dezelfde problemen kunnen leiden.

 • Constructieve versteviging fietsbrug A27

  In opdracht van Heijmans civiel hebben wij verstevigingswerkzaamheden uitgevoerd aan een fietsbrug over de A27.

  Tijdens de nachtelijke plaatsing van de brug staken de stekeinden van de brughoofden te ver uit, waardoor deze afgeslepen moesten worden, zodat het verkeer de volgende ochtend gewoon weer kon rijden.

 • Herstel Brandschade Parkeergarage Bergen op Zoom

  Brandschade in Parkeergarage Bergen op Zoom

  In oktober 2015 brak er een grote brand uit in een parkeerkelder onder een appartementencomplex in Bergen op Zoom. De brand brak rond 04.45 uur uit aan de Goudbaard en werd opgeschaald naar 'zeer grote brand'. De brandweer  zette vier blusvoertuigen en een hoogwerker in om de brand te blussen. Het complex werd geheel ontruimd.

   

   

 • Ervas International BV heeft het Smaakmaker Keurmerk ontvangen

  Ervas International Smaakmaker Keurmerk

  Vrijdag 18 november 2016 heeft Ervas International BV uit handen van de wethouder Arjo Klamer van sociale zaken en participatie het smaakmaker keurmerk ontvangen.
  Het smaakmaker keurmerk is een initiatief van het Werkgevers Servicepunt ondersteund door de gemeenten en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen waarbij de smaakmaker mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft genomen.
  Vaak zijn dat inspirerende collega’s die zorgen voor meer smaak in de onderneming.

   

Pages