Nieuws

 • Kom ons team versterken - Wij hebben diverse vacatures

  Wij hebben op dit moment verschillende vacatures open staan.

  Heb jij zin om ons team te versterken? Kijk dan snel of er ook een interessante vacature voor jou beschikbaar is!

  We hebben ook leerling functies. Als je technisch inzicht hebt, enthousiast en leergierig bent, ben je al een heel eind.

  We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

  Kijk snel op onze vacature pagina.

 • Restauratie van monumenten: onzichtbaar repareren kan

  Onze hulp wordt regelmatig ingeroepen bij de restauratie van monumenten. Zo ook bij de renovatie tot hotel van het monumentale, 18de eeuwse gebouw in Amsterdam waar voorheen de KAS Bank gevestigd was. Het geheel bestaat uit meerdere gebouwen en de natuurstenen gevels waren zwaar beschadigd. De vraag aan ons was: kunnen jullie het reinigen en repareren?

 • Oplossing voor onveilige vloer in bestaande gebouwen

  Ervas lijmwapening een van de oplossingen voor het versterken van plaatvloeren

   

  Na de ingestorte vloer van een parkeergarage in Eindhoven, is er veel onduidelijk over de vraag of de gebruikte bollenvloer wel veilig zijn en of deze in andere gebouwen tot dezelfde problemen kunnen leiden.

 • Constructieve versteviging fietsbrug A27

  In opdracht van Heijmans civiel hebben wij verstevigingswerkzaamheden uitgevoerd aan een fietsbrug over de A27.

  Tijdens de nachtelijke plaatsing van de brug staken de stekeinden van de brughoofden te ver uit, waardoor deze afgeslepen moesten worden, zodat het verkeer de volgende ochtend gewoon weer kon rijden.

 • Herstel Brandschade Parkeergarage Bergen op Zoom

  Brandschade in Parkeergarage Bergen op Zoom

  In oktober 2015 brak er een grote brand uit in een parkeerkelder onder een appartementencomplex in Bergen op Zoom. De brand brak rond 04.45 uur uit aan de Goudbaard en werd opgeschaald naar 'zeer grote brand'. De brandweer  zette vier blusvoertuigen en een hoogwerker in om de brand te blussen. Het complex werd geheel ontruimd.

   

   

 • Ervas International BV heeft het Smaakmaker Keurmerk ontvangen

  Ervas International Smaakmaker Keurmerk

  Vrijdag 18 november 2016 heeft Ervas International BV uit handen van de wethouder Arjo Klamer van sociale zaken en participatie het smaakmaker keurmerk ontvangen.
  Het smaakmaker keurmerk is een initiatief van het Werkgevers Servicepunt ondersteund door de gemeenten en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen waarbij de smaakmaker mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft genomen.
  Vaak zijn dat inspirerende collega’s die zorgen voor meer smaak in de onderneming.

   

 • Constructief herstel platforms uitbreiding Banjul Airport, Gambia

  Injecteren Banjul Airport Gambia door Ervas

  In mei van dit jaar is Ervas actief geweest in Gambia. In samenwerking met de lokale aannemer heeft Ervas risicovolle betonscheuren op constructieve wijze geïnjecteerd, en daarmee de uitbreiding van Banjul Airport constructief gewaarborgd. Met extra parkeerhavens voor vliegtuigen vindt een flinke uitbreiding plaats van Banjul Airport.

   

   

 • Geweldige update voor parkeergarage Gooische Brink

  In de parkeergarage Gooische Brink in Hilversum heeft Ervas voor gemeente Hilversum noodzakelijk betononderhoud uitgevoerd. De entree van de parkeergarage verdiende een grondige renovatie in zowel constructief als esthetisch opzicht, met de kanttekening dat tijdens werkzaamheden de verkeersstroom ongehinderd de garage kan bereiken en verlaten. 

 • Betonherstel Nokken Tribune NAC Stadion

  Betonherstel Nokken Tribune NAC Stadion

  Als eigenaar en beheerder van het Rat Verlegh stadion waar de thuisclub NAC speelt, is de gemeente Breda verantwoordelijk voor de techniesche staat van het stadion. Naar aanleiding van zichtbare doorbuiging en scheurvorming van de betonnen tribune elementen is door de gemeente Breda een diepgaand onderzoek ingesteld. Uit veiligheidsoverweging is direct aan Ervas International BV verzocht de desbetreffende tribune onderdelen veilig te onderstempelen.

 • NAC stadion is weer veilig, thuiswedstrijden gaan door

  Door extra maatregelen kan de hoofdtribune in het Rat Verlegh stadion tot het eind van de competitie gewoon gebruikt worden. De scheuren in het beton leiden volgens de gemeente niet tot een acuut gevaar.

  http://www.youtube.com/watch?v=9itSociTSUA

Pages