Betonherstel Appartementen in Boskoop

Betonherstel door Ervas aan Appartementen in Boskoop

De uitvoering van een project in schoonwerk beton is een complex proces. Veel factoren beïnvloeden de esthetische kwaliteit van het resultaat. Daarom is procesbeheersing een essentiële voorwaarde.  Beton is een zeer sterk bouwmateriaal maar het oppervlak is gevoelig voor verkleuring en /of aantasting. Zelfs aflopend regenwater kan verandering aanbrengen aan het oppervlak. De laatste jaren wordt er steeds meer gekozen voor schoonwerk beton om het mooie en natuurlijke uiterlijk van beton.

Maar op weg naar de oplevering kan er veel misgaan met het aanzicht en oppervlak van het beton en kunnen teleurstellingen ontstaan.

Ervas wordt vaak geraadpleegd  als er in de nieuwbouw problemen zijn met schoonwerk beton oppervlak en verzocht dit nagenoeg onzichtbaar te herstellen.

 

Ervas is gevraagd om een aantal prefab beton onderdelen te herstellen voor een nieuwbouw project in Boskoop.

- Vullen en handmatig repareren van hijsogen

- Handmatig repareren van stortranden/-naden.

- Herstellen balkon platen

Deze punten zijn reeds veel voorkomende zaken bij prefab beton/ bouw.

Hier was echter ook sprake van een verkeerde uitvoering van "loopstroken" in de goten, deze correspondeerde niet of ontbraken met de deuren naar de balkons , een fout in de maatvoering dan wel voorbereiding. Ook voor deze foutjes hebben wij specialisten in huis.

Handmatig herstel stortnaden voor een mooi strak eindresultaat.

De kunst van reparatie op schoonwerk beton is de schades die aan het oppervlak zijn ontstaan nagenoeg onzichtbaar te herstellen. Dat is de uitdaging van de vakmensen van Ervas, zowel qua kleur als structuur moet de reparatie gelijk zijn aan het bestaande oppervlak.
   

 

Nadat de mensen van Ervas waren geweest is het beton onzichtbaar hersteld en laten we een tevreden opdrachtgever na.

Terug naar overzicht