Afas heeft weer 1500 m2 waterdichte vloer

AFAS Software ERP B.V. uit Leusden benadert Ervas, omdat men te kampen heeft met lekkages in de parkeerruimte onder het kantoorpand. Scheurvorming in de betonnen vloerconstructie zorgt er namelijk voor dat water van onder de vloer naar binnendringt.  Tevens was de betonlaag van de inrit naar  parkeergarage los gekomen en stond vol met water

  

Naast de medewerkers van AFAS ontvangt men wekelijks honderden klanten en relaties. Bij AFAS streeft men altijd naar perfectie en dat begint al zodra men de parkeergarage binnenrijdt. De aanwezigheid van lekkages veroorzaken een troosteloos aangezicht en zo wil AFAS haar klanten en relaties niet verwelkomen.

AFAS is duidelijk naar Ervas: De parkeer-garage blijft in bedrijf en de lekkages dienen te worden verholpen. Bovendien mogen medewerkers, bezoekers en klanten zo min mogelijk hinder ondervinden van de toe te passen maatregelen. 

Ervas neemt de eisen over en komt met een plan van aanpak. Ervas komt AFAS tegemoet door de vochtvoerende scheurvorming te injecteren tegen het indringen van water. Door mobiel te werken en constant kleine oppervlakken af te zetten en weer vrij te geven, verplaatst Ervas zich bijna geruisloos door de parkeergarage heen en zorgt zo voor minieme overlast.

Ervas concentreert zich nadrukkelijk op de scheurvorming. Door deze aan te boren brengt Ervas onder druk haar injectie-hars in. De hars vult de holle ruimte in de scheur op. Zodra de hars zich aftekent aan het oppervlak is de scheur voldoende gevuld. De hars hardt uit tot een blijvend flexibel product dat voldoende weerstand biedt tegen het indringen van vocht en lichte werking vanuit de ondergrond. Het rest Ervas alleen overtollig hars te verwijderen en de boorgaten glad af te werken.

De inrit werd van een nieuwe constructieve betonlaag voorzien en afgewerkt met een fraaie slijtlaag waardoor wij weer een zeer tevreden klant er bij hebben.