Nieuws

 • Constructieve versteviging fietsbrug A27

  In opdracht van Heijmans civiel hebben wij verstevegingswerkzaamheden uigevoerd aan een fietsbrug over de A27.

  Tijdens de nachtelijke plaatsing van de brug staken de stekeinden van de brughoofden te ver uit, waardoor deze afgeslepen moesten worden, zodat het verkeer de volgende ochtend gewoon weer kon rijden.

 • Herstel Brandschade Parkeergarage Bergen op Zoom

  Brandschade in Parkeergarage Bergen op Zoom

  In oktober 2015 brak er een grote brand uit in een parkeerkelder onder een appartementencomplex in Bergen op Zoom. De brand brak rond 04.45 uur uit aan de Goudbaard en werd opgeschaald naar 'zeer grote brand'. De brandweer  zette vier blusvoertuigen en een hoogwerker in om de brand te blussen. Het complex werd geheel ontruimd.

   

   

 • Ervas International BV heeft het Smaakmaker Keurmerk ontvangen

  Ervas International Smaakmaker Keurmerk

  Vrijdag 18 november 2016 heeft Ervas International BV uit handen van de wethouder Arjo Klamer van sociale zaken en participatie het smaakmaker keurmerk ontvangen.
  Het smaakmaker keurmerk is een initiatief van het Werkgevers Servicepunt ondersteund door de gemeenten en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen waarbij de smaakmaker mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft genomen.
  Vaak zijn dat inspirerende collega’s die zorgen voor meer smaak in de onderneming.

   

 • Constructief herstel platforms uitbreiding Banjul Airport, Gambia

  Injecteren Banjul Airport Gambia door Ervas

  In mei van dit jaar is Ervas actief geweest in Gambia. In samenwerking met de lokale aannemer heeft Ervas risicovolle betonscheuren op constructieve wijze geïnjecteerd, en daarmee de uitbreiding van Banjul Airport constructief gewaarborgd. Met extra parkeerhavens voor vliegtuigen vindt een flinke uitbreiding plaats van Banjul Airport.

   

   

 • Geweldige update voor parkeergarage Gooische Brink

  In de parkeergarage Gooische Brink in Hilversum heeft Ervas voor gemeente Hilversum noodzakelijk betononderhoud uitgevoerd. De entree van de parkeergarage verdiende een grondige renovatie in zowel constructief als esthetisch opzicht, met de kanttekening dat tijdens werkzaamheden de verkeersstroom ongehinderd de garage kan bereiken en verlaten. 

 • Betonherstel Nokken Tribune NAC Stadion

  Betonherstel Nokken Tribune NAC Stadion

  Als eigenaar en beheerder van het Rat Verlegh stadion waar de thuisclub NAC speelt, is de gemeente Breda verantwoordelijk voor de techniesche staat van het stadion. Naar aanleiding van zichtbare doorbuiging en scheurvorming van de betonnen tribune elementen is door de gemeente Breda een diepgaand onderzoek ingesteld. Uit veiligheidsoverweging is direct aan Ervas International BV verzocht de desbetreffende tribune onderdelen veilig te onderstempelen.

 • NAC stadion is weer veilig, thuiswedstrijden gaan door

  Door extra maatregelen kan de hoofdtribune in het Rat Verlegh stadion tot het eind van de competitie gewoon gebruikt worden. De scheuren in het beton leiden volgens de gemeente niet tot een acuut gevaar.

  http://www.youtube.com/watch?v=9itSociTSUA

 • Vervangen holle baksteen vloer geen optie

  In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn werd  OBS het Palet gerenoveerd. De renovatie was in vergevorderd stadium toen bleek dat de Nehobo vloer van aula op diverse plaatsen behoorlijke schade vertoonde. Dit werd door de aannnemer  Omnia Bouw opgemerkt en ingenieursbureau Onderwaater mocht hier het hoofd over breken, men was immers in de afrondende fase van de renovatie beland en het vervangen van de Nehobo vloer was geen optie. Deze kwam bij Ervas uit en had een soortgelijk probleem eerder aan de hand gehad bij een gymzaal voor de gemeente Woerden.

 • Herstel betonnen funderingen

  In Mijdrecht aan het Dokter Schaepmanplantsoen trad bij 22 woningen corrosie van betonstaal op grote schaal (zogenaamde ‘betonrot’) op in de fundering. Alvorens er conclusies gevormd konden worden, moest er een inventarisatie gemaakt worden van de hoeveelheid en de ernst van de situatie.

  De situatie in kaart brengen

 • 115 Woningen Blaricum weer veilig

  115 Woningen Blaricum weer veilig

  Bij grootschalige renovatie en verduurzaming van de Blaricumse woningen kwam aan het licht dat de beganegrond vloeren bestonden uit beschadigde kwaaitaal elementen. Deze kwaaitaal elementen hadden een sterk wisselend schadebeeld en een grote overspanning van 5,5 m. De woningbouwvereniging, eigenaar van de woningen, wenste een duurzame en betrouwbare oplossing en kreeg deze met het Ervas Support Systeem. De belangrijkste reden voor de keuze van de woningbouw vereniging voor het Ervas Support Systeem was de bewezen kwaliteit en lange levenduur.

Pages