Beton beschermen

Beschermen beton
Wij brengen elk gewenst beschermingssysteem aan en zijn niet gebonden aan leveranciers. Wat voor ons telt is een beschermingssysteem wat past bij de situatie. Met ons kennersoog kunnen we dat uitstekend beoordelen. 

Coatings op beton
Coatings worden aangebracht om verschillende redenene. Soms moet het beton beschermd worden tegen ongewenste stoffen, of speelt het esthetische aspect mee. Er zijn talloze coatings beschikbaar; wij adviseren u graag. 

Anti-corrosie 
Om vloeren en andere constructies met gewapend betonconstructies te beschermen tegen corrosie van de wapening, worden ze vaak geïmpregneerd. Vocht kan dan niet vanaf de toplaag in de constructie dringen tot aan de wapening. Veelal worden deze impregnatielagen geïntegreerd in de hierboven genoemde coatings.

Impregneren
Beton staat bloot aan weersinvloeden en algen. Om te voorkomen dat er daardoor schade ontstaat, bijvoorbeeld in de vorm van groene wazen en sluiers, kunnen we het beton impregneren. Vocht krijgt dan geen kans meer, en dat gegarandeerd tot 10 jaar. Dit wordt steeds belangrijker omdat beton steeds vaker op een esthetische manier wordt verwerkt: het maakt deel uit van de gevel en is in de mooiste vormen en structuren gegoten. 

Vuilafstotend voor binnen
Een industrieel interieur is de trend. Beton wordt daarbij steeds vaker gebruikt in vloeren, wanden en elementen. Grote oppervlakten kunnen echter niet zonder een vuilafstotende afwerking. Wij zijn uw adviseur en uitvoerder met onze eigen producten van de beste kwaliteit.  

Anti-grafitti
Graffiti wordt steeds hardnekkiger en moeilijker te verwijderen. Men kiest steeds vaker voor het aanbrengen van een anti-graffitilaag ter bescherming van oppervlakken. Een anti-graffitibehandeling resulteert hoe dan ook in kostenbesparing op onderhoud. Wij volgen de laatste innovaties op het gebied van anti-graffitiproducten nauwgezet en wij zijn u graag van dienst.  

Milieubewust beschermen

Middelen voor het beschermen van beton die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn niet per definitie goed voor mens & milieu. Wij werken alleen met gecertificeerde producten. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop, en wij willen daarbij het milieu zo min mogelijk belasten. In onze productkeuze speelt de milieufactor daarom een beangrijke rol.